søndag 6. april 2014

Mye har skjedd

Utsatt operasjon den 27 mars.
Som planlagt skulle jeg igjennomføre ny ganeoperasjon, men ble ikke helt som plan. Uka før operasjon blir ble jeg syk, feber og i kjempe dårlig form, hadde 40 i feber. Ble akutttime ved UNN, ble en liten jobb og få ned feberen. Den gikk veldig greit ned, men det hold ikke til operasjon, vi ble enig om at det beste var og utsette operasjon, viktig og være frisk.

Neste mulighet er 7 mai, nå er formen så å si helt bra, så det vil nok holde veldig bra. Man får håpe det ikke skjer mer uventet episoder nå. Men helt klart er det viktig at man er frisk til operasjon, dette er første gang der jeg har vært syk til operasjon.

Ørebetennelsen den er ikke helt borte enda, men stor fremgang nå.
 2 april var det ny kontroll ved UNN for øre. Vi er veldig fornøyd med fremgangen, ørebetennelsen er nesten borte nå, ny kontroll om noen dager. Til den tid håper man at ørebetennelsen er helt borte, fikk noe i øre som skal være til hjelp for øre. Øredråper er det slutt med nå, man kan ikke gå på det for lenge, da kan det gi motsatt effekt.

Maten har virkelig vært en utfording. Full diaré i tre uker, vekten gikk fort ned. Nå jobbes det for og få vekta opp igjen, dette må man bruke tid. Det går mye bedre nå en det gjorde for en uke siden.

UNN i morgen  den 7 april og tirsdag 8 april.
I morgen venter en ny undersøkelse. Det skal da tas laktose belastning, 8 da er det vudering av effekt av piller for unormal blødninger og smerter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar